De Meersman & zonen – Aalst | Aanpak

Aanpak

Vakmanschap

Of het nu gaat om houtbouw, interieurinrichting of schrijnwerk, De Meersman & zonen kan putten uit meer dan 50 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen groeide een cultuur van vakmanschap aangevuld met de modernste technieken.

In ons ruim atelier zijn wij in staat elk project tot vervulling te brengen, onze mensen staan er dagelijks klaar om kwaliteit te leveren. Onze talrijke samenwerkingen met hedendaagse toparchitecten zijn hier getuige van.

Maatwerk

Dankzij het uitgebreide en moderne machinepark kan De Meersman & zonen u perfect maatwerk aanbieden. Wat ons uniek maakt is dat zowel planning, productie, montage en afwerking volledig in eigen beheer kunnen gebeuren. Hierdoor zijn wij in staat precies maatwerk te leveren, volledig naar uw wens.

Afwerking

Om elk project de perfecte uitstraling mee te geven beschikken wij over een geavanceerde lak- en spuitafdeling.

Of u nu kiest voor een lak in hoogglans, een afwerking met beitsen of een naar wens gemaakte kleuring, wij zorgen ervoor dat uw project de afwerking krijgt die het verdient.

Schrijnwerk

Ook voor uw schrijnwerk kan u bij De Meersman & zonen terecht. Wij maken met zorg uw ramen, deuren en poorten naar wens. Dankzij onze specialisatie en jarenlange ervaring kan u bij ons ook terecht voor uitzonderlijke secties of architecturaal hoogstaande raamoplossingen.

Totaaloplossing

Werkt u liever met één aannemer voor zowel ruwbouw als afwerking?

Ook voor het totaalpakket kan u bij ons terecht. Wij bouwen uw houtskeletwoning en zorgen voor al uw schrijnwerk en interieurinrichting.

Erkend Miele verdeler

U kan bij ons terecht voor het volledige Miele gamma.